21
januari
2022
|
09:27
Europe/Amsterdam

Lollypop corona zelftest bij Etos verkrijgbaar

Vanaf vandaag verkopen de meeste Etos-winkels Lollypop corona zelftesten. Ook op etos.nl zijn ze verkrijgbaar. De Lollypop zelftest is één van de makkelijkste coronatesten. Ideaal voor iedereen die niet houdt van een stokje in de neus. De Lollypop corona zelftest die Etos verkoopt, kost €19,99 voor vijf stuks. De test heeft een Europees kwaliteitskeurmerk (CE).

Lollypop corona zelftest
Een zelftest is een coronatest die mensen zelf thuis gebruiken voor de zekerheid als ze ergens naartoe gaan of als ze klachten hebben. De lollypop corona zelftest wordt afgenomen via de mond, als een lolly, en is daardoor erg gebruiksvriendelijk. De Lollypop corona zelftest is zeer nauwkeurig en kindvriendelijk af te nemen. In landen als Oostenrijk en Duitsland wordt deze test al gebruikt.

Hoe werkt de Lollypop corona zelftest: https://www.youtube.com/watch?v=-cwIzRumqkA

Over Etos ​
Etos bestaat al meer dan 100 jaar. Etos wil klanten helpen zich elke dag goed te laten voelen. Etos ziet in het afgelopen anderhalf jaar dat onderwerpen als ‘je goed voelen’ en ‘gezondheid’ relevanter zijn dan ooit. Klanten zijn meer bezig met hun wellbeing en natuurlijk is Etos er voor hen met al hun vragen op dit vlak. Etos kan 24 uur per dag informatie geven over gezondheid in fysieke winkels en online. Bij Etos werken in de 550 winkels 5400 medewerkers waarvan 2400 gecertifieerde (assistent)drogisten.