03
december
2021
|
09:22
Europe/Amsterdam

Klein gebaar doet wonderen in nieuwe kerstcommercial van Etos

Etos heeft een nieuwe geanimeerde kerstcampagne uitgebracht met de boodschap "Mooi wat iets kleins kan doen", gemaakt door TBWANEBOKO en geanimeerd door Ambassadors.

In de 25 seconden durende geanimeerde tv-commercial zien we de vreugde van wat een klein gebaar kan doen wanneer een klein meisje haar opa het geschenk van zelfzorg geeft met een roze, bruisende, glitter bruisbal. Hij is verbaasd over het magische effect in bad en geeft het kleine gebaar door aan een vriend.

 

"We wilden bij iedereen een spontane glimlach op het gezicht toveren door middel van een lief verhaal en prachtig artwork. We hebben daarom gewerkt aan een stijl die aanvoelde als een tot leven gebracht kinderboek." zegt Ambassadors-directeur Nick Groeneveld. "Om dat te bereiken, hebben we gezorgd dat het silhouet en de vormen van de personages met de hand geschilderd lijken en je de penseelstreken bijna kunt voelen.”

"Met name in deze tijd is het belangrijk dat mensen er voor elkaar zijn. Met dit lieve verhaal hopen we als Etos mensen te enthousiasmeren door te laten zien wat een klein gebaar kan doen.", vertelt Madelon Altena-Bogers, Head of Marketing bij Etos.

De campagne is nu live op TV, online en in winkels door het hele land.

https://lnkd.in/dCyy6eFg