26
maart
2021
|
16:00
Europe/Amsterdam

Etos start pilot-samenwerking met De Huidkliniek

Samenvatting

Zaandam, 26 maart 2021 – Etos en De Huidkliniek starten vanaf vandaag een pilot-samenwerking. Een ervaren huidtherapeut van De Huidkliniek geeft met behulp van een geavanceerd apparaat, de Observ, een persoonlijk huidconsult waar voor de cliënt een op maat gemaakt product- en behandeladvies uitrolt. De eerste Etos-winkel waar dit plaatsvindt is in Leidschendam. Etos voegt daarbij in deze winkel vier nieuwe merken toe aan het assortiment: Vichy, La Roche-Posay, Eucerin en Eau Thermale Avène. Het totaalconcept van de huidconsults en de nieuwe merken vormen een pilot van een half jaar.

In samenwerking met De Huidkliniek biedt Etos een vrijblijvend en persoonlijk consult aan. Het consult wordt uitgevoerd door een huidtherapeut. Tijdens het consult wordt onder meer een huidscan gemaakt. Hiermee is te zien in welke mate er sprake is van UV-schade, of er veel talgklieren actief zijn en of de klant last heeft van roodheid in de huid door gesprongen vaatjes. Ook rimpels, grove poriën, het vochtgehalte en eventuele littekens kunnen geanalyseerd worden.De huidtherapeut geeft een huidadvies op maat met daaraan gekoppeld een productadvies. Ook is het mogelijk om samen met de huidtherapeut een behandelplan te maken, waarvoor meteen een afspraak kan worden gemaakt bij De Huidkliniek. Etos voegt vier nieuwe merken aan het assortiment toe die ontwikkeld zijn met, getest én aanbevolen door dermatologen. Het gaat om de merken Vichy, La Roche-Posay, Eucerin en Eau Thermale Avène.

De eerste winkel waar dit concept met de huidtherapeut, de Observ en de nieuwe merken als pilot in ieder geval een half jaar blijven staan, is in Leidschendam. De Etos-winkel aan de Spuistraat in Den Haag volgt eind april en in de Cronjéstraat in Haarlem start de samenwerking medio juni.

Bij Etos vinden klanten in de winkels en online alles wat ze nodig hebben op het gebied van gezondheid, uiterlijk, huid, beweging, balans en voeding (supplementen). En bij Etos kunnen klanten altijd vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies, goede service en mooie producten. Etos is trots met deze stap in de samenwerking met De Huidkliniek. Deze uitbreiding van de dienstverlening sluit aan bij de missie van Etos om de persoonlijke gezondheidsadviseur te zijn voor haar klanten.

Lees hier meer over Dermacare.