12
januari
2023
|
10:24
Europe/Amsterdam

CBD introduceert nieuw beeldmerk: De drogist met de Groene Plus

Het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD), de koepel van Nederlandse drogisterijen, introduceert een nieuw beeldmerk: de drogist met de Groene Plus. Alle drogisterijformules (Etos, Kruidvat, Trekpleister, DA en de zelfstandige drogisterijen) hebben de handen ineengeslagen om hun klanten beter kennis te laten maken met de gecertificeerde drogisterij.  

Door middel van de sticker met het plus-teken die onder andere zichtbaar is op de deur van de winkel weten klanten dat ze een gecertificeerde drogisterij binnenlopen. Hier kunnen ze terecht voor het juiste product en deskundig advies bij zelfzorg.  

Etos is al meer dan honderd jaar de vertrouwde drogist. Wekelijks helpen Etos-medewerkers méér dan 1 miljoen klanten in de winkels en op Etos.nl, en op jaarbasis worden meer dan 30 miljoen adviezen over zelfzorg, gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding gegeven. Wat de vraag ook is, Etos helpt haar klanten verder. Etos’ missie is dan ook klanten helpen zich elke dag goed te voelen en dat zo lang mogelijk. Etos gebruikt dan ook vol trots het beeldmerk voor haar gecertificeerde drogisterijen.  

download
Publiekscampagne Beeldmerk